Piratträff i Malmö, onsdag 2016-08-24

Hej,

Efter en period av återhämtning efter valåret 2014 är det nu dags att få igång verksamheten i Malmö igen inför kommunvalet 2018. Vi kommer därför ordna ett möte nu på onsdag (24 augusti) kl 19:00 på Café Condeco ( Södra Tullgatan 4) för att diskutera vad som händer i partiet i stort med ny organisation och en nystart med partiets politikutveckling, och den långsiktiga plan för partiet som styrelsen nyligen antagit. Vidare kommer vi blicka ut i Europa och prata om de kommande valen på Island (där piratpartiet spås bilda regering efter valet i oktober), i Tyskland (där piraterna är på väg in i omval i de delstater där de är invalda), i Tjeckien (där piraterna spås komma in i ett flertal regioner i valet i höst) samt i Nederländerna (där piraterna kan komma in i parlamentet för första gången i valet i mars nästa år).

Givetvis kommer vi även diskutera vad som kan göras i Malmö framöver, och hur vi kan bygga upp en stark lokal närvaro. Alla idéer är välkomna, och planen är att ha en fri brainstorming om hur vi kan gå framåt.

På plats att svara på frågor om partiet och styrelsen finns vår vice partiledare Mattias Bjärnemalm. Behöver du hjälp att hitta till mötet, eller om du har några andra frågor, kan du nå honom på 0704-385046.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>