Vi behöver din hjälp i valrörelsen!

Hej Malmöpirater!

Nu börjar själva slutspurten inför valet och det finns massor med saker som du kan hjälpa till med. Det absolut viktigaste i Malmö är att vi behöver bemanna vår valstuga på Gustav Adolfs torg. Det är en väldigt grann liten lila Friggebod med (snart) vita knutar som vi köpt in och byggt ihop. Du bokar enkelt in dig på ett pass genom att skriva in namn och telefonnummer här. Det finns ingen maxgräns på hur många som kan stå vid stugan samtidigt, så det är bara att fylla på med ditt namn de pass du kan stå även om det redan är andra uppbokade under samma pass.

Andra saker som det behövs hjälp med är att få upp affischer runtom i Malmö. Bor du nära en affischpelare som du kan tänka dig att ansvara för så får du gärna höra av dig till mig och berätta att du kan t hand om den pelaren. Just nu syns vi inte alls, så det är superviktigt att det finns pirater som kan tänka sig att ställa upp och sätta upp affischer. Affischer beställer du superenkelt på nätet och får hem med posten.

Du kan även beställa hem foldrar att dela ut i brevlådor. Även här får du gärna höra av dig till mig angående vilket område du tänker täcka så att inte olika pirater råkar täcka samma område.

Det kommer även behövas hjälp med att distribuera valsedlar till förtidsröstningslokalerna som öppnar nu på onsdag. Du bokar enkelt och smidigt upp dig för det här.

Malmö är en stor stad och vi är ganska få pirater som är aktiva här i dagsläget, så all hjälp som du kan bidra med är supervälkommen. Har du en idé om något annat du vill göra som inte finns med här ovan. Hör av dig till mig så löser vi det! Du når mig på 0704-385046 eller mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se.

Vänligen,

Mattias Bjärnemalm
Förstanamn på kommunlistan för Piratpartiet Malmö

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>