Kallelse till sista styrelsemötet innan eu-valet! (samt nyhetsbrev)

Ohoj pirater.

Som ni alla förhoppningsvis vet är det val till EU den 25e maj Och den här vecka är det viktigare än någonsin att vi är ute och kampanjar och visar att vi finns och vad vi står för. Glöm dessutom inte att gå och rösta. Har du inte fått ditt röstkort eller blivit av med det? inga problem! I vallokalerna så återfinner du en vänlig människa som i utbyte mot ditt id skriver ut ett till dig. Finns inte piratpartiets valsedlar på plats? Detta är i så fall valfusk och ska anmälas. Innan du gör det så kanske du vill rösta förstås och då gör du det (om det inte finns valsedlar, som sagt) genom att skriva piratpartiet på en tom valsedel. Sedan kan du ju alltid passa på att dela ut lite valsedlar utanför lokalen samtidigt 😉
Har du annars lite tid över under veckan så har vi vår fantastiska valstuga på plats på Gustav Adolfs torg och där finns alltid något att hjälpa till med. På plats finner du Olavi Brunkestam som gärna får lite sällskap en stund av en pirat eller två. Det är dessutom väldigt viktigt att vi är aktiva i valstugan så vill du hjälpa till så är detta platsen för det.
På tisdag är det afterwork med piratpartiet Malmö (evenemang återfinns på Facebook) klockan 1900 på ölcaféet.
För er som trots allt inte vet riktigt hur ni ska kunna hjälpa till och kampanja nu i slutetappen eller bara känner er lite osäkra, så håller piratpartiet Malmö styrelsemöte nu på onsdag, alltså den 21/05 14 kl 18:00. Dit kan ni komma för sällskap eller för att ställa frågor och få tips och råd för de sista dagarna av kampanjande.
Kallelse till styrelsemöte
När? 21/05-14 kl 18:00
Var? Lundavägen 12
För frågor eller kontakt är det lättast att kontakta mig, Evelyn Jepsen, på 0722475534
Dagordning
 1. Mötets öppnande
 2. Fastställande av röstlängd
 3. Mötets behörighet
 4. Val av mötesfunktionärer
  • Ordförande
  • Sekreterare
  • Justerare
  • Rösträknare
 5.  Fastställande av dagordning
 6.  Bemanning av valstuga
 7.  Utdelning av valsedlar på valdagen
 8.  Veckoaktivitet
 9.  Övriga frågor
  • Fredagskampanj i folkets park
  • Tillsättande av lokal valsamordnare för höstens val
  • Valstuga till hösten
 10.  Mötets avslutande
Ha det fint så ses vi!
Evelyn Angelica Jepsen
Ordförande piratpartiet Malmö

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>