Boka upp dig att hjälpa till i valstugan i veckan som kommer!

Hej Malmöpirater!

Tack alla ni som kom på vår premiär för valstugan på Gustav Adolfs torg i lördags! Och ett extra tack till vår EU-parlamentariker Amelia Andersdotter som ner till Malmö för eventet. Samt ett supertack till de driftiga pirater som lagade stugan eftersom den hade vandaliserats under natten. Polisanmälan har gjorts men det lär inte leda någonstans. Jag hoppas bara vi slipper se mer av sådant nu före valet.

Det jag däremot gärna ser mer av är engagerade pirater som kommer och hjälper till vid valstugan! Jag blev superglad över att se nytt folk i lördags och ser gärna ännu fler nya ansikten vid stugan under veckorna som kommer. Vill du stå i stugan kan du boka upp dig i vår doodle. Har du frågor kring stugan kan du kontakta mig eller assisterande valstugeansvarig Olavi Brunkestam (olavi.brunkestam@piratpartiet.se).

Jag hoppas vi ses vid stugan!

Mattias Bjärnemalm
Valsamordnare Piratpartiet Skåne

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>