Amelia Andersdotter besöker Malmö nu på lördag!

Hej Malmöpirater!

Jag hoppas att ni sett att vi fått upp vår valstuga på Gustav Adolfs torg nu i veckan? Efter mycket trassel är den i alla fall äntligen på plats. Vi kommer behöver folk som bemannar den fram till valet, så har du tid över vore det toppen om du hörde av dig till mig.

Och som officiell invigning kommer vår EU-parlamentariker Amelia Andersdotter komma nu på lördag och stå vid stugan och prata om det stundande EU-valet och vad piratpartiet uträttat i Bryssel för alla som vill höra. Det är bara att svänga förbi och lyssna och kanske plocka på sig lite information om oss samtidigt.

Jag hoppas att vi ses där!

Vänligen

Mattias Bjärnemalm
Valsamordnare Piratpartiet Skåne

 

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>