Aktivistfika med tillhörande flygbladsutdelning.

Nu på lördag så bjuder vi i den nya styrelsen alla aktivister som dyker upp och hjälper till på fika och cola. Mellan 1200 och 1700 hade vi behövt er hjälp att packa utskick inför eu-valet. Det är 8000 utskick som ska skickas på måndag så vi behöver all hjälp vi kan få denna lördag. Tillsammans kan vi klara det!

Var? Rosendalsvägen 45, 21225 Malmö
När? 1200-1700

För kontakt om hur ni tar er dit så når ni Evelyn på 0722475534

Mvh Evelyn Angelica Jepsen, Ordförande Piratpartiet Malmö

Kommentarer

Nu drar valrörelsen inför EU-valet igång på allvar! « Skåne skrev

[…] Malmöpiraterna kommer imorgon träffas vid lunchtid för att packa ett utskick som ska gå ut till samtliga medlemmar I hela partiet. Det är ett utmärkt tillfälle att hjälpa till även om du inte känner dig pepp på att marknadsföra partiet utåt. Och givetvis en bra chans att träffa andra pirater. Mer information hittar du här. […]

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>