Uppstartsmöte för Piratpartiet i Malmö + Anna Troberg föreläser om breddningsarbetet!

Som tidigare informerats så kommer vi ha ett uppstartsmöte för att dra igång en lokal förening som ska väcka liv i verksamheten nu på torsdag (3/5). Mötet börjar kl 18.00 på Ungdomens hus i Malmö och beräknas vara klart 19.00 då Anna Troberg kommer anlända för att hålla ett föredrag om partiets breddningsarbete (som ni fått ett annat mail om).

Är ni intresserade av att delta i det lokala arbetet för piratpartiet, eller bara nyfikna på att se vad som planeras för Malmö framöver är ni hjärtligt välkomna att dyka upp. Kan ni inte närvara på torsdag men fortfarande vill engagera er normalt kan ni skicka ett mail till mig.

Undrar ni om något kring mötet nu på torsdag kan ni kontakta mig på mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se eller på 0704-385046.

Vänligen

Mattias Bjärnemalm

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>